Produktinformation

 

Mjölkkyltankar som passar alla

Vid köp av en ny tank har vi som mål att installationen ska gå så smidigt som möjligt, och utan problem kunna anslutas till din befintliga utrustning. För oss på Wedholms är det en självklarhet att våra mjölkkyltankar fungerar med alla olika system. Med andra ord, våra mjölkkyltankar passar alla. Vi har alla anslutningar som krävs för varje typ av robotmjölkning. Du kan alltså investera i vilket system som helst och ändå känna friheten att välja en mjölkkyltank från Wedholms.

 

 

Modulsystem för stora och små

Vårt modulkoncept gör att vi kan skräddarsy mjölkkyltanken efter just dina behov och förutsättningar. Det spelar alltså ingen roll om du har tio eller tusen kor. Vi anpassar mjölkkyltanken till ditt mjölkrum oavsett hur det ser ut. Du kan själv välja ett monterat eller separat kylaggregat. Det finns även möjlighet att utrusta tanken med ett värmeåtervinningssystem och då få en lägre driftskostnad, eftersom du då kan återanvända värmen för gårdens varmvattenbehov.

 

 

Full kontroll och effektivitet

På samtliga Wedholms mjölkkyltankar är det överskådliga styrsystemet Argos monterat. Styrsystemet registrerar allt som händer i tanken så att du kan ta ut skriftliga rapporter när du behöver. Det är lätthanterligt och går att få på ditt eget språk. Du kan anpassa kylning, diskning och omrörning efter just dina behov. Dessutom larmar Argos så fort något inte är som det ska.

 

 

Kvalitetsgaranti

Vi utlovar att alla Wedholms mjölkkyltankar håller hög kvalitet och uppfyller samtliga krav på EU-normer. När du köper en tank från Wedholms får du vår stora kunskap hur du bäst hanterar mjölken.

 

 

 

 © Wedholms AB
info@wedholms.se

Blommenhovsvägen 26
Box 1002, 611 29 Nyköping
Telefon 0155-28 03 80
 
Organisationsnummer: 556166-2379
Bankgironummer: 435-9071