DF95L

DF95L finns i flera olika storlekar och är vår största modell av mjölkkyltank. På samma sätt som DF95 och DF953 kan denna tank anpassas efter önskemål om var anslutningar och utrustning ska placeras. Vid robotmjölkning kan DF95L antingen levereras sammanbyggd med kylaggregatet eller med fristående kylaggregat, där det sistnämnda gör att kylaggregatet kan placeras på valfritt ställe. Vid konventionell mjölkning finns endast möjligheten separat kylaggregat.


Mjölkkyltanken är konstruerad helt i rostfritt stål och av återvinningsbara material. Tanken står på rambalkar med ben, vilket gör den lätt att transportera och tack vare vårt flexibla modulsystem kan både ben och omrörarmotorn demonteras för att underlätta vid installation.


Kylningen har två termostater och de stora förångarna på innertanken ger en effektiv kylyta, som sänker dina driftskostnader.


Styrsystemet Argos kan ställas om till en mängd olika språk för att ge bästa kontroll över reglering, övervakning, kyl- och disksystem samt registrering av omrörning.


Manhålsluckan kan manövreras med en hand. Disksystemet har åtta diskfaser, vilket ger en flexibilitet och tillsammans med vår disksnurra som har en spridning på 360°, erhålls ett utmärkt diskresultat.
 
Här kan du hämta tankens alla mått.

Produktblad som Pdf

 

 

 © Wedholms AB
info@wedholms.se

Blommenhovsvägen 26
Box 1002, 611 29 Nyköping
Telefon 0155-28 03 80
 
Organisationsnummer: 556166-2379
Bankgironummer: 435-9071