DF95/953

Denna typ av tank finns i flera olika storlekar och dimensioner. Beroende på dina önskemål anpassas tanken efter var anslutningar och utrustning ska placeras. DF953 är en komplett tank, sammanbyggd med kylaggregat och styrutrustning klar för användning. DF95 levereras med fristående kylaggregat vilket gör att kylaggregatet kan placeras på valfritt ställe.


Mjölkkyltanken är konstruerad helt i rostfritt stål och av återvinningsbara material. Tanken står på rambalkar med ben, vilket gör den lätt att transportera och tack vare vårt flexibla modulsystem kan både ben och omrörarmotorn demonteras för att underlätta vid installation.


Även kylsystemet är uppbyggt i moduler, vilket gör att kylaggregatet alltid kan anpassas. Kylningen har två termostater och de stora förångarna på innertanken ger en effektiv kylyta, som sänker dina driftskostnader.


Styrsystemet Argos kan ställas om till en mängd olika språk för att ge bästa kontroll över reglering, övervakning, kyl- och disksystem samt registrering av omrörning.


Manhålsluckan kan manövreras med en hand och har ingen gummipackning, som slits eller samlar bakterier. Disksystemet har åtta diskfaser vilket ger en flexibilitet och tillsammans med vår disksnurra som har en spridning på 360°, erhålls ett utmärkt diskresultat. Vidare har utloppsskålen minsta möjliga luftinblandning när tanken töms, vilket ger en snabbare tömning.

Produktblad som Pdf

 

 

 

 © Wedholms AB
info@wedholms.se

Blommenhovsvägen 26
Box 1002, 611 29 Nyköping
Telefon 0155-28 03 80
 
Organisationsnummer: 556166-2379
Bankgironummer: 435-9071